Srpen 2006



Joshova přítelkyně - Scarlett Johansson

28. srpna 2006 v 10:20 | Pinda |  Zajímavosti
RODNÉ JMÉNO : Scarlett Johansson
DATUM NAROZENÍ : 22. 11. 1984
MÍSTO NAROZENÍ : Manhattan, New York, USA
SOUROZENCI : starší sestra: Vanessa, starší bratr: Adrian , dvojče bratr: Hunter, nevlastní bratr: Christian
VÝŠKA : 163 cm
BARVA OČÍ : Zelená
BARVA VLASŮ : Tmavý blond
Filmografie:
2005
The Black Dahlia - Kay Lake
2005 Synergy - Alex Foreman
2004 The SpongeBob SquarePants Movie (hlas) - Mindy
2004 A Good Woman - Lady Windermere
2004 A Love Song for Bobby Long
2004 The Perfect Score - Francesca Curtis
2003 Dívka s perlou /Girl with a Pearl Earring/ - Griet
2003 Ztraceno v překladu /Lost in Translation/ - Charlotte
2002 Pavoučí teror /Eight Legged Freaks/ - Ashley Parker
2001 An American Rhapsody - Suzanne Sandor (v 15ti)
2001 Muž, který nebyl /The Man Who Wasn't There/ - Rachel 'Birdy' Abundas
2000 Přízračný svět /Ghost World/ - Rebecca
1999 Můj brácha čuník /My Brother the Pig/ - Kathy Caldwell
1998 Zaříkávač koní /The Horse Whisperer/ - Grace MacLean
1997 Sám doma 3 /Home Alone 3/ - Molly Pruitt
1997 Milostné vzplanutí /Fall/ - malá dívka
1996 Manny & Lo /Manny & Lo/ - Amanda
1996 Ztracení na Manhattanu /If Lucy Fell/ - Emily
1995 Vražedné alibi /Just Cause/ - Kate Armstrong
1994 North - Laura Nelson

Joshovo auto

22. srpna 2006 v 10:21 | Pinda |  Zajímavosti

Josh za mlada

22. srpna 2006 v 10:21 | Pinda |  Zajímavosti

Video-Josh 3

19. srpna 2006 v 13:19 | Pinda |  Videa
Hudební video, kde jsou Joshovi fotky

Video-Josh 2

19. srpna 2006 v 13:12 | Pinda |  Videa
Hudební video, kde jsou Joshovi fotky

Videoklip k filmu Smrt panen (Virgin Suicides)

19. srpna 2006 v 13:06 | Pinda |  Videa
Videoklip k filmu Smrt panen

Videoklip k filmu Pearl Harbor

19. srpna 2006 v 13:00 | Pinda |  Videa
Videoklip k filmu Pearl Harbor

Video-Josh 1

19. srpna 2006 v 12:54 | Pinda |  Videa
Hudební video, kde jsou Joshovi fotky

Líbí se vám Josh?

18. srpna 2006 v 9:45 | Pinda |  Ankety
Líbí se vám Josh? (Jeho stará image)
Hlasujte v anketě!

Jaký Joshův film se vám nejvíc líbí?

18. srpna 2006 v 9:41 | Pinda |  Ankety
Hlasujte jaký Joshův film je podle vás nejlepší!

Josh-fotky 4

18. srpna 2006 v 9:33 | Pinda |  Fotogalerie


Josh-fotky 3

16. srpna 2006 v 9:03 | Pinda |  Fotogalerie

Autogramy Joshe

16. srpna 2006 v 8:59 | Pinda |  Extra

Joshův dům

16. srpna 2006 v 8:56 | Pinda |  Zajímavosti
Docela dobrej, nemyslíte? :o)

Josh-fotky 2

13. srpna 2006 v 21:58 | Pinda |  Fotogalerie

Ikony 2

13. srpna 2006 v 21:38 | Pinda |  Extra

Ikony

13. srpna 2006 v 21:34 | Pinda |  Extra